top of page

Reklam Filmi Hazırlatırken Profesyonellerden Destek Almak İçin 6 Neden?

Updated: Jan 24, 2022

Reklam Filmi hazırlatırken profesyonellerden mi destek alınmalıdır yoksa firma içerisinde mi oluşturmalıdır gibi bir sorunun yanıtı nettir: Kesinlikle profesyonellerden destek alınmalıdır.


Monomotion Studio olarak reklam filmlerinde kendimize çok güveniyoruz. Hadi birlikte reklam filmi hazırlatırken profesyonellerden destek almak için 6 nedene bakalım.


1) Reklam Filminizin Metni

Filminizin metini profesyonellere yazdırmak kendinizi müşterilere anlatmanıza çok daha yardımcı olur. Reklam Metnini yazarken firmanızın kimliğini taşıyacak yazı yazılır ve sloganlarda en iyi çağrışımlar sağlanır.


2) Çok Daha Düşük Maliyetler

Reklam Filmini Profesyonellere oluşturmanın en iyi avantajlarından bir diğeri ise Maliyet/getiri açısından çok daha fazla verim alabilmenizdir. Monomotion Studio olarak uzman kadromuzla ve en uygun maliyetle Reklam filmlerinizi yapıyoruz!


3) Profesyonel Ekip ve Ekipman

Reklam Filmi hazırlarken destek alınması gereken en önemli noktalardan biri ise çekim kısmıdır. Araştırmalara göre bir videonun izlenmesini sağlayan en önemli unsurlardan birisi videonun görsel kalitesidir. Titreyen kamera, kötü geçişler, kötü ses kaydı videoların izlenmesini düşüren en önemli etkenlerdendir. Bu etkenler müşterilerinizin ilgisini çekmenin önüne geçecek ve müşterilerinizde kötü ir iz bırakacaktır. Monomotion Ailesi olarak en iyi ekipmanlarla videolarınızı çekiyor, editliyor ve mükemmel bir hale getiriyoruz.



reklam filmi için profesyonel ekipman

4) Satışlarda Büyük Artışlar

Reklamlar yayınlanırken Reklam veren bütün reklam ölçümlerinden raporlar halinde haberdar edilir. Reklamlardan alınan sonuçlar dahilinde ürün ve hizmet Satışlarındaki artışlar reklamın hedeflerine ulaşması sağlanır. Reklam veren artışlardan memnun olduğu halinde mutlu bir müşteri ile Monomotion Studio ekibi olarak her zaman profesyonel bir destek vermekten gurur duyuyoruz.


5) Uygun Raporlama

Reklam filminde profesyonellerden destek almanın bir diğer artısı ise yayınlandıktan sonra detaylı raporlamaya sahip olabilmenizdir. Monomotion Studio olarak Reklam filmlerinizi sadece hazırlamakla bırakmıyor, yayınlanma sürecini de detaylı bir şekilde takip ediyor ve raporlamasını yapıyoruz.


reklam filmi hazırlamak için nedenler

6) Hedef Kitlenizi Tanımak

Reklam Filminizi yaptırırken profesyonel destek almanızın bir diğer artısı ise doğru kitleye hitap edecek şekilde metnin yazılması, videonun oluşturulmasıdır. Alanında uzman kişiler tarafından her iş ayrı ayrı hazırlanır ve Monomotion Studio altında birleştirilir..


Siz de reklam filmi hazırlatmak isterseniz hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Reklam Filmi İşlerimize Örnek Videolar




18 views0 comments
bottom of page